KÜLFÖLDI CÉGKIVONAT ÉS MÉRLEG BESZERZÉSE

Miért is van rá szükség? Amikor külföldi partnerekkel dolgozunk együtt, akkor az esetleges későbbi problémák megelőzése érdekében fontos lehet az adott cég jogi és gazdasági helyzetének egy hivatalos helyről kapott, hiteles megismerése. Erre szolgál a hiteles külföldi cégkivonat és mérleg. 

Külföldi cégkivonat

Mivel a cégbíróságok az egész világon folyamatosan nyilvántartják a cégeket, ezért a cégkivonat mindig a lekérdezés pillanatának, megfelelően tartalmazza, hogy az adott külföldi cég működik-e vagy sem? Ez különösen lényeges lehet például a koronavírus járvány idején, amikor a cégeknek egy egész sora megy csődbe. Hangsúlyozni kell, hogy sok esetben lehetőség van arra is, hogy ne csupán a külföldi cégkivonatnak az adott időpontban aktuális változatát kapjuk meg, hanem egy olyat is, mely a változás-történetet is tartalmazza.

Külföldi mérleg

További értékes információt biztosíthat az adott külföldi cég gazdálkodásának a megismerése is, amennyiben lekérjük annak a friss mérlegét. Ez tipikusan a legutóbbi lezárt két gazdasági év adatati tartalmazza. Természetesen lehetőség lehet korábbi évek mérlegének lekérésére is.

Milyen lekérdezések a leggyakoribbak?

Ilyen például az

- orosz cégkivonat és mérleg,

az ukrán cégkivonat, vagy akár

- a kazah cégkivonat is.

A lényeg tehát a következő

A friss külföldi cégkivonatok és mérlegek tehát rendkívüli módon mérsékelhetik a külföldi partnereivel kapcsolatos kockázatokat.
+36-1-242-1797, +36-30-576-1976
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el